Vinn Skånes egen mjölk

Tävlingen är avslutad

Tävla och vinn en årsförbrukning av Skånes egen mjölk

Just nu kan du vara med och tävla om en årsförbrukning av Skånes egen mjölk! Berätta om ditt Skånska smultronställe och motivera varför just du ska vinna en årsförbrukning av mjölken hemifrån så är du med och tävlar.

Totalt utses fem vinnare av en oberoende jury. Vinnare kommer att kontaktas per mejl och ombeds bekräfta vinsten inom 48 H, annars dras en ny vinnare.


Lycka till!

Lyckliga vinnare

v.38 GRATTIS Patrick Marcian!

Motviering: Hela familjen är beroende, Skånemejerier har vårt stora förtroende! När smak och miljö är starka argument, saknar Skånes egen mjölk konkurrent!

v.39 GRATTIS Linda Grundén!

Motviering: För att få kroppen i fas, krävs lite mjölk i ett glas. Att fylla på med energi under dagen, borde stå i lagen. Ett glas mjölk då och då, borde alla ha nöjet att få.

v.40 GRATTIS Max Josefsson!

Motviering: Till gröten, i glas, i pannkaka eller på fest? I vårt hushåll är det mjölk som vi gillar mest! Barn och vuxna dricker både morgon och kväll - mjölken från Skåne är riktigt speciell!

v.41 GRATTIS Anna Johansson Modig!

Motviering: Mitt smultronställe är ett ställe jag flyr till när själen behöver lugn och ro. I en skog som ligger varmt om hjärtat och en stuga där jag alltid hade kunnat bo. Korna som betar på hagen bredvid, gör att jag känner en himla frid. Mjölken från Skånemejerier är alltid ett givet val, när jag dricker det påminner det mig att det alltid kommer vara mitt förstahandsval. Om jag skulle vinna en årsförbrukning av mjölk från Skånemejerier som ligger mig varmt om mitt hjärta, kommer det göra så att min själ aldrig igen kommer känna någon smärta.

v.42 GRATTIS Magnus Magima!

Motviering: Ända sedan barnsben, ja från min ALLRA från allra första klunk, har jag älskat denna smakfullt nyttiga dryck både tetra & dunk. När erkänd kvalité och hemnära produktion i BÄSTA kombination får råda, är det såklart mjölk från Skånemejerier som jag här hemma helst vill skåda!