Sortiment

Kategori-
Varumärke+
Egenskaper+

Skåne är Sveriges sydligaste spets och vårt ansikte mot Europa. Det är hit som matinfluenser från hela världen först kommer. Det är här som den odlade jorden får som mest sol och gräset är som grönast – och det är här som korna kan vara som mest utomhus.

Skånemejerier är en kvalitetsstämpel som garanterar att mjölkråvaran kommer från sydsvenska gårdar som sätter kornas hälsa i fokus. Vårt namn står för omtanke och välmående sedan mer än 50 år tillbaka, och smaken och känslan av Skåne, den hittar du i vår mjölk och allt gott som vi gör av den.

Under namnen Bara, Hjordnära och Åsens hittar du produkter som förutom allt det goda som Skånemejerier står för också erbjuder sina egna, särskiljande mervärden. Så allt du behöver göra – det är att hitta dina egna favoriter!

Alltid nära dig

Skånemejerier är ett älskat varumärke med en mer än halvsekellång historia. Endast produkter med mjölkråvara från gårdar i Skåne och södra Sverige får bära vårt stolta namn. I sortimentet finns allt från frukostfavoriter som fruktyoghurt och smörgåsostar till matlagningsprodukter som smör och crème fraiche. Så vår goda mjölk, förstås!

Välmående från Skåne

Vi på Skånemejerier vill att så många som möjligt ska kunna njuta av allt det goda som vi gör. För dig som har en känslig mage är Skånemejerier Laktosfri alternativet som lugnar din mage och får dig att må bra. Här hittar du mjölk, fil, yoghurt, matlagningsprodukter och mycket mer.

Naturligt från Skåne

Bara är ett namn att lägga på minnet för dig som uppskattar det naturligt rena och enkla. Bara innehåller yoghurt, frukt och bär - helt utan tillsatt socker eller andra tillsatser. Välj mellan yoghurt, drickyoghurt och A-fil. Alltid med en mild, naturlig sötma och ett högt fruktinnehåll.

Omtanke från Skåne

Hjordnära är Skånemejeriers ekologiska sortiment med goda och naturliga produkter. Omtanken om djuren, naturen och dig ligger oss varmt om hjärtat och det ekologiska lantbruket hjälper oss att levandegöra det.

Hantverk från Skåne

Åsens Lantmjölk har en genuin och särskilt fyllig smak som ger en känsla av den stolta, skånska mejeritraditionen. Åsens Lantmjölk är ohomogeniserad, så ge flaskan en lätt omskakning innan du häller upp. Namnet Åsens har sitt ursprung i småskaligheten på Söderåsen.