Yoghurtmarinerat kycklingspett med krämig potatissallad

  • 4 portioner
  • Medel
  • Över 45 min

Ingredienser

10 små potatisar
1 knippe sparris
500 g kycklingfilé
2 dl Matyoghurt
3 tsk chilipulver
4 dl Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost
1/2 purjolök
1 knippe rädisor
150 g fetaost
grillpinnar

Gör så här

Koka potatisen. Ta upp potatisen när den är färdig och lägg ner sparrisen  i 1 minut i samma vatten. Ta upp och låt svalna.

Blanda chilipulver med matyoghurt. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och blanda med matyoghurten.  Halvera potatisen och dela sparrisen  i bitar. Finhacka purjolök och dela  rädisor och fetaost i stora bitar. Blanda samman detta med härligt smakrika Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost. Salta och peppra vid behov. Trä kycklingbitarna på grillpinnarna och grilla eller stek i ugn ca 10 minuter, vänd efter halva tiden. Kolla att de är genomsteka.

huvudratt