Yoghurtmarinerat kycklingspett med krämig potatissallad
- 4 portioner
- Medel
- Över 45 min
Ingredienser
10 små potatisar
1 knippe sparris
500 g kycklingfilé
2 dl Matyoghurt
3 tsk chilipulver
4 dl Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost
1/2 purjolök
1 knippe rädisor
150 g fetaost
grillpinnar
Gör så här
Koka potatisen. Ta upp potatisen när den är färdig och lägg ner sparrisen i 1 minut i samma vatten. Ta upp och låt svalna.
Blanda chilipulver med matyoghurt. Dela kycklingfiléerna i mindre bitar och blanda med matyoghurten. Halvera potatisen och dela sparrisen i bitar. Finhacka purjolök och dela rädisor och fetaost i stora bitar. Blanda samman detta med härligt smakrika Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost. Salta och peppra vid behov. Trä kycklingbitarna på grillpinnarna och grilla eller stek i ugn ca 10 minuter, vänd efter halva tiden. Kolla att de är genomsteka.
huvudratt
