Vegetariska tacos med syrad rödlök, soltorkad tomat och feta

  • 4 portioner
  • Lättlagat
  • Över 45 min

Ingredienser

Tortillabröd
Crème Fraîche Gourmet –
Soltorkad Tomat och Feta
rosésallad
grönsallad
2 avokado, skivade
rödbetsgroddar
salt och peppar

Syrad rödlök
5 röda steklökar
3 dl vatten
2 dl socker
1 dl ättika, 12 %

Gör så här

Börja med att skala och halvera steklökarna. Koka upp
vatten, socker och ättika. Lägg över lökarna i en glasburk
och häll på lagen. Låt svalna och ställ sedan kallt i minst 4 timmar.
Bre crème fraiche på tortillabröden. Fördela sallad, avokado,
rödbetsgroddar och syrad lök. Avsluta med flingsalt och peppar.

Tips!

En maträtt handlar oftast
om smakkombinationer. Den
syrade löken ger en fin
balans till fetaostsmaken.
Här har jag även använt mig
av färgtema som rött och
grönt! Det syns i valet av
grönsaker och groddar.

huvudratt,vegetariskt