Paella i en panna
- 4 portioner
- Medel
- Max 45 min
Ingredienser
1 gul lök
1 msk Smör
8 dl hönsbuljong
4 dl ris
1 grillad kyckling
2 tomater
2 dl frysta ärter
citron
salt och peppar
Vitlöks-fraiche:
1 dl Lätt Crème Fraiche
1 pressad vitlöksklyfta
1 knivsudd saffran
Till garnering:
persilja
Gör så här
Rör ner vitlök och saffran i crème fraiche och ställ kallt. Skala och finhacka löken och fräs i smör. Rör ned riset och häll på buljongen. Täck med lock och koka i 15 minuter. Rensa kycklingen och skär köttet i små bitar. Tärna tomaterna. Rör ned ärter, kyckling och tomat i riset. Låt det hela bli genomvarmt. Smaka av med salt och peppar. Servera med vitlöks-crème fraiche och citron. Garnera med persilja.
Tips!
En burk musslor gör det hela extra festligt.
huvudratt