Lunchsoppa i burk

  • 1 portion
  • Lättlagat
  • Max 30 min

Ingredienser

50 g glasnudlar
1 dl vitkål
3 salladslökar
100 g grillad kyckling
40 g sugar snaps
1/2 röd paprika
1/3 röd chili
1 ½ dl Matlagningsgrädde
3 dl hönsbuljong

Gör så här

Krossa nudlarna i handen och lägg dem i en glasburk.
Finhacka kålen och strimla salladslöken. Fyll på med
kål och lök. Skär kyckling, sugar snaps och paprika i
bitar. Finhacka chili. Lägg i kyckling och grönsaker i
burken. Blanda samman grädde och buljong
och häll i en flaska. Koka upp buljongen när det är
dags för lunch och häll den i burken med grönsaker
och kyckling. Låt soppan stå och dra så att nudlarna
mjuknar.

huvudratt,soppor