Laxspett med grillad fänkål och risonisallad

  • 4 portioner
  • Medel
  • Max 45 min

Ingredienser

2 dl Crème Fraîche Gourmet Parmesan och Basilika
2 fänkål
300 g risoni
10 soltorkade tomater
100 haricots verts (gröna bönor)
600 g lax
salt
peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skär fänkålen i bitar. Pensla med olivolja och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grilla dem mitt i ugnen ca 20 minuter. Koka risonin. Koka bönorna snabbt i lättsaltat vatten. Skär tomaterna i bitar. Blanda risonin med bönor och soltorkade tomater. Salta och peppra. Skär laxen i bitar, krydda med salt och peppar och trä upp på spett. Stek laxen. Servera laxspett med grillad fänkål, risonisallad och en stor klick Crème Fraîche Gourmet Parmesan och Basilika.

huvudratt