Laxspett med grillad fänkål och risonisallad
- 4 portioner
- Medel
- Max 45 min
Ingredienser
2 dl Crème Fraîche Gourmet Parmesan och Basilika
2 fänkål
300 g risoni
10 soltorkade tomater
100 haricots verts (gröna bönor)
600 g lax
salt
peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200°. Skär fänkålen i bitar. Pensla med olivolja och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grilla dem mitt i ugnen ca 20 minuter. Koka risonin. Koka bönorna snabbt i lättsaltat vatten. Skär tomaterna i bitar. Blanda risonin med bönor och soltorkade tomater. Salta och peppra. Skär laxen i bitar, krydda med salt och peppar och trä upp på spett. Stek laxen. Servera laxspett med grillad fänkål, risonisallad och en stor klick Crème Fraîche Gourmet Parmesan och Basilika.
huvudratt
