Kycklingsallad med Crème Fraîche Gourmet Sparris
- 4 portioner
- Medel
- Över 45 min
Ingredienser
2 dl Crème Fraîche Gourmet Sparris
4 kycklingfiléer
300 g potatis
2 msk olivolja
100 g sockerärtor
3 msk pinjenötter
10 soltorkade tomater
blandad sallad
salt
peppar
Gör så här
Sätt ugnen på 200°. Vänd runt potatisen i olivolja, salt och peppar. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. Ställ in mitt i ugnen i ca 30 minuter. Krydda filéerna med salt och peppar. Grilla dem på grillen. Rosta pinjenötterna i en varm stekpanna. Lägg salladen på ett fat. Lägg på de ljumma potatisarna. Strimla soltorkade tomaterna och strö över. Skär kycklingen i skivor och lägg på. Krydda med salt och peppar. Klicka på Crème Fraîche Gourmet Sparris. Strö över pinjenötter.
huvudratt,sallad
