Korv Forsell med picklade äpplen
- 4 portioner
- Lättlagat
- Max 45 min
Ingredienser
400 g falukorv
½ gul lök
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
2 dl Gourmet fraiche Dill & Citron
Salt
Seppar
Picklade äpplen:
1/2 dl ättika
1 dl socker
2 dl ljummet vatten
2 äpplen
3 dl ris
Grönsallad
Gör så här
Börja med de picklade äpplena. Rör ihop ättika, socker och vatten. Skär äpplena i bitar och lägg ner i lagen. Skär falukorven i strimlor och hacka löken. Fräs lök, lägg i korven och låt den få färg. Rör i tomatpurén och låt den fräsa. Häll i vatten och Gourmet fraiche. Smaka av med salt och peppar. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Servera korven med ris, picklade äpplen och sallad.
huvudratt
