Gröna picknickbullar

  • 20 st
  • Lättlagat
  • Max 45 min

Ingredienser

100 g champinjoner
½ purjolök
½ strimlat spetskålshuvud
¾ dl Matlagningsgrädde
65 g babyspenat
150 g riven Allerum triple cheese
1 rulle med färdig pizzadeg
1 ägg
salt och peppar

Gör så här

Sätt ugnen på 200°. Skiva svampen och strimla purjolöken. Fräs purjolöken. Lägg i svamp och spetskål. Låt få lite färg. Häll i grädde och babyspenat. Krydda med salt och peppar. Låt koka ihop. Rör i osten. Rulla ut degen och lägg på fyllningen. Rulla ihop och skär i skivor. Lägg i bullformar och ställ på en plåt. Pensla med ägg och grädda dem i ca 10 minuter mitt i ugnen.

Tips!

Det är också gott att lägga lite rökt skinka i bullarna.

forratt,smaratter,vegetariskt