Grillad grönsaksmacka i miniformat

  • ca 10 stycken
  • Lättlagat
  • Max 45 min

Ingredienser

2 hela portabello
2 squash
2 paprikor
3 msk olivolja
1 vitlöksklyfta
salt och peppar
2 dl Crème Fraiche
50 g blåmögelost
½ rödlök
3 korvbröd eller en baguette
sallad

Gör så här

Lägg svamparna på ett grillgaller. Skiva squashen, halvera paprikorna och lägg dem också på gallret. Rör samman olja med pressad vitlök, salt och peppar. Pensla grönsakerna med oljan och grilla dem tills de har fin färg och har mjuknat. Lägg crème fraiche i en skål. Skär osten i små bitar och rör i. Hacka löken fint, blanda i och smaka av med salt och peppar. Dela bröden i tre bitar och grilla dem lite lätt. Lägg sallad på brödet och sedan grönsaker. Avsluta med en klick sås.

Tips!

Perfekt till buffé.

forratt,smaratter,vegetariskt