Fiskpaket med senapscrème

  • 4 portioner
  • Medel
  • Max 45 min

Ingredienser

600 g fiskfilé, t ex torsk
1 tsk salt
1 tsk svartpeppar
2 salladslökar
1 grön paprika
2 stora tomater
1 knippa kryddgrönt t ex persilja, dragon och basilika
2 msk kapris
ca 50 g Smör

Senapscrème:
2 dl Gräddfil
1 msk hackad persilja
1 msk finhackad gräslök
1 msk skånsk senap
1/2 msk fransk senap
1 tsk flytande honung
salt och svartpeppar

Till servering:
kokt potatis

Gör så här

Börja med senapscrèmen. Blanda alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Ställ kallt någon timme. Riv av 4 stora ark aluminiumfolie. Fördela smöret på arken. Dela fisken i 4 delar och lägg en del på varje ark. Salta och peppra. Skiva salladslöken fint. Skär paprikan i små tärningar. Skiva tomaterna. Fördela grönsaker, grovhackat kryddgrönt, kapris och smör på fisken. Vik ihop till paket. Lägg dem på grillen 15-20 minuter. Kan också tillagas i ugn, 250° ca 20 minuter.
Servera paketen på tallrikar med senapscrème och kokt potatis.

huvudratt