Cannelloni med citronzucchini

  • 3-4 portioner
  • Lättlagat
  • Max 45 min

Ingredienser

1 zucchini, ca 300 g
1 hackad vitlöksklyfta
½ citron, saften
2 msk olivolja
1 paket färska lasagneplattor, ca 200 g
20 tunna skivor rökt skinka
2 dl Crème Fraîche Gourmet Soltorkad Tomat och Fetaost
2 dl Flytande Crème Fraiche
400 g färdig tomatsås
100 g riven Allerum Präst

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Skär zucchinin i skivor med en osthyvel. Lägg skivorna i en skål med vitlök, citronsaft och olivolja. Krydda med salt och peppar. Rör runt. Lägg ut lasagneplattorna på arbetsbänken. Lägg på skinka och zucchini. Klicka på crème fraiche. Rulla ihop till rullar och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda flytande crème fraiche med krossade tomater och häll över tillsammans med ost. Grädda i ca 25 minuter tills cannellonin är mjuk.

huvudratt