Äpple & kanel, nykomling i Barafamiljen!

Med sin goda smak,  höga fruktinnehåll på 20 % och utan några tillsatser är Skånemejeriers BARA-produkter unika i Sverige.

2019 blev BARA Sveriges första fruktyoghurt utan tillsatt socker eller tillsatser. Vi har sett en stor efterfrågan och trend i att många konsumenter vill undvika tillsatser och äta så naturliga och rena produkter som möjligt. I smaksatt yoghurt & fil finns det ofta tillsatser som aromer, smakämnen, konsistensgivare och surhetsreglerande medel. Det är också vanligt med tillsatt raffinerat socker, glukos eller artificiella sötningsmedel.

BARA skiljer ut sig på marknaden genom att inte innehålla några tillsatser överhuvudtaget. Sötman kommer från bär, pressad frukt, mjölken i sig och fruktkoncentrat.

I BARA-sortimentet har vi kombinerat svensk mjölk, 100 procent naturliga råvaror och ett högt fruktinnehåll. Sedan lanseringen av Bara yoghurt Frukt & Bär har det populära sortimentet utökats med fler smaker och produkter och finns nu även i  A-fil, Vaniljyoghurt och laktosfritt. Vårens nya smak i Barafamiljen är Äpple och kanel, en smak som väcker många minnen. Välkommen att njuta av vårt fantastiskt goda BARA-sortiment – helt utan tillsatt socker eller tillsatser.

Kika på hela sortimentet